Rosevalley Garden is ontstaan in 1996 bij de start en het beheer van het bedrijvencentrum. We streven hierbij naar een verzorgde en verantwoorde uitstraling. Tot 1991 was deze locatie  een klein akkerbouwbedrijf met fokzeugen en een kassencomplex voor de teelt van rozen. De omschakeling heeft te maken gehad met de aanleg van de Fokkerweg met daarbij de komst van bedrijventerreinen als Schiphol-Rijk, Skypark en het Fokker Logistics Park.

Rosevalley Garden ontwikkelt en beheert  een bedrijfsverzamelgebouw in Oude Meer op een zichtlocatie naast het Shell-station langs de N232 (Fokkerweg) tegenover Skypark.

Rosevalley Garden laat kwaliteit in al haar werkzaamheden tot in detail terugkeren. We zijn toegankelijk, bereikbaar, betrokken en professioneel. Daarnaast zijn we flexibel, servicegericht en werken met korte lijnen.  Op deze manier streeft Rosevalley Garden naar een optimale tevredenheid bij haar klanten en huurders.

 

Oude Meer is een buurtschap in de gemeente Haarlemmermeer, in de Nederlandse provincie Noord-Holland,  tussen  Schiphol-Oost en Schiphol-Rijk.  De kern heeft 230 inwoners (2004) en is gelegen langs de Ringvaart . Echter een veelvoud aan mensen werken op de bedrijventerreinen en bedrijfspanden in Oude Meer zoals het Fokker Logistics Park, Skypark en de diverse lokale ondernemingen langs de Aalsmeerderdijk en de Fokkerweg. Oude Meer ligt bijna naadloos tegen Schiphol/Rijk aan.

Schiphol-Rijk is een Nederlandse plaats en een bedrijventerrein dat deel uitmaakt van Luchthaven Schiphol. Schiphol-Rijk ligt aan de N201 in de gemeente Haarlemmermeer ten zuidwesten van Amstelveen en ten westen van Aalsmeer.

Website gemaakt door: inbeeldgezet.nl

Go to top